کشورهایی که مسیحی بودن در آنها بسیار خطرناک است

بر اساس گزارشی که در مورد آزار و شکنجه جهانی توسط سازمان اُپن دُرز[1] در آمریکا ارائه شده است، از هر ۱۲ مسیحی در جهان یک نفر در منطقه یا فرهنگی زندگی می کند که در آن مسیحیت غیر قانونی، ممنوع و یا قابل مجازات است.

درطی ۲۶ سال گذشته، این سازمان لیستی به نام دیدبان جهانی اُپن دُرز را منتشر کرده که یک شاخص جهانیست از کشورهایی که مذهب و حقوق بشر در آنها نقض می شوند و بیشتر در معرض ناآرامی و بی ثباتی جامعه هستند.

دیوید کِری رئیس و مدیرعامل سازمان اُپن دُرز در ایالات متحده چنین گفت: ” سازمان اُپن دُرز شدت مقابله با مسیحیان را در سراسر جهان نظارت می‌کند و لیست دیدبان جهانی کمیت آنچه که مشاهده کرده‌ایم را مشخص می‌کند.”، امسال، با افزایش حوادث خشونت آمیز مربوط به آزار و جفا – به ویژه موارد مربوط به زنان، ضروری است که حمایت خود را اعلام کرده و از تمامی رهبران بخواهیم موضوع آزادی مذهب را در اولویت قرار دهند.

از بین ۲۱۵ میلیون مسیحی که تحت آزار و شکنجه قرار گرفته اند، آسیب پذیرترین قشر را زنان و دختران تشکیل می‌دهند. بر اساس این گزارش، هر روز شش زن به دلیل ایمان مسیحی خود مورد تجاوز، آزار و اذیت جنسی قرار گرفته و یا از ترس مرگ مجبور به ازدواج با یک فرد مسلمان می‌شوند. سازمان اُپن دُرز آمریکا ۲۲۶۰ مورد از این نوع وقایع علیه زنان را ثبت کرده است – تعدادی که به گفته آنها فقط “کسانی را که جرات گزارش چنین حادثه ایی را داشته اند را شامل می شود و تخمین زده می‌شود که این تعداد بخش اندکی از کسانی هستند که مورد تجاوز و آزار و اذیت قرار گرفته اند.

بر اساس تحقیقات این گزارش، ۱۰ کشوری که در سال ۲۰۱۷، جزء سخت ترین و خطرناک ترین کشورها برای مسیحیت و ایمانداران بوده اند عبارتند از:

۱. کره شمالی

نوع جفا و آزار و اذیت: سرکوب کمونیستی و پُست کمونیستی

تعداد تخمینی مسیحیان: ۳۰۰ هزار نفر

چگونه مسیحیان تحت جفا هستند: “اگر مسیحیان شناخته شوند، فرقی نمی‌کند که از نسل جوامع مسیحی قبل از جنگ کره باشند و یا به روش دیگری مسیحی شده اند – به عنوان مثال در هنگام قحطی در دهه‌ی۱۹۹۰ (که باعث شد ده‌ها هزار شهروند از چین تقاضای کمک کنند) – نه تنها به عنوان مجرمان سیاسی به اردوگاه های کار اجباری تبعید می‌شوند ، یا حتی در جا کشته می‌شوند، بلکه خانواده های آنها نیز سرنوشت مشابهی خواهند داشت.

۲. افغانستان

نوع جفا: سرکوب اسلامی

تعداد تخمینی مسیحیان: هزاران نفر

چگونه مسیحیان تحت جفا قرار دارند: ” از آن جا که همه مسیحیان در افغانستان اساسا نوکیشان مسیحی هستند، بنابراین حتی در خلوت هم قادر به ابراز ایمان مسیحی خود نیستند. در بسیاری از موارد، پس از آنکه به عنوان مسیحی شناخته شدند، این نوکیشان مسیحی بخاطر ترک اسلام دیوانه به حساب می‌آیند و اگر نتوانند متقاعد شوند که به ایمان اسلامی خود برگردند، اغلب به مراکز روانپزشکی سپرده می‌شوند.

 ۳. سومالی

نوع جفا: سرکوب اسلامی

تعداد تخمینی مسیحیان: چند صد نفر

چگونه مسیحیان در این کشور تحت جفا هستند: کسانی که به عنوان مسیحی شناخته می‌شوند، اغلب در جا کشته می‌شوند. الشباب از آموزه‌‌های سختگیرانه ی وهابیت پیروی می‌کند و در تمام جواب زندگی مردمان سومالی، از قانون شریعت حمایت می‌کند. در حالیکه الشباب تهدیدی جدی برای مسیحیان در سومالی به شمار می‌رود، ایمانداران توسط خانواده هایشان و جامعه نیز در ابعاد وسیعی مورد آزار و اذیت و جفا قرار می‌گیرند.

۴. سودان

نوع جفا: سرکوب اسلامی

تعداد تخمینی مسیحیان: ۱ میلیون و ۹۹۶ هزار نفر

چگونه مسیحیان در این کشور تحت آزار و جفا قرار دارند: دولت مرتبا رهبران مسیحی را دستگیر کرده و مرعوب می‌کند، و خواهان این است که بررسی این موارد به کمیته مورد حمایت دولت سپرده شود. هنگام تعامل با مسلمانان سودان، مسیحیان باید بسیار محتاط باشند، زیرا هرگونه اشاره ای به ایمانشان می‌تواند به عنوان «عمل تشویق به ارتداد از اسلام» تلقی شود.

۵. پاکستان

نوع جفا: سرکوب اسلامی

تعداد تخمینی مسیحیان: ۳ میلیون و ۹۳۸ هزار نفر

چگونه مسیحیان در این کشر تحت جفا هستند: کلیساهایی که دارای خدمت جوانان و بشارت به افراد خارج از کلیسا هستند، با بدترین نوع شکنجه و جفا روبرو می‌شوند، هرچند که همه‌ی مسیحیان از تبعیض بنیادی رنج می‌برند. مشاغلی که “کثیف” و “شرم آور” تلقی می‌شوند، اغلب به مسیحیان اختصاص می‌یابند، و بسیاری از ایمانداران قربانی بردگی می‌شوند.

۶. اِریتره (در شمال شرقی کشور اتیوپی و کرانه‌ی دریای سرخ)

نوع جفا و آزار و اذیت: پارانویا (همه دشمن پنداری) دیکتاتوری

تعداد تخمینی مسیحیان: ۲ میلیون و ۷۴۱ هزار نفر

چطور مسیحیان در این کشور تحت جفا هستند: دستگیری و ناپدید شدن مسیحیان امری عادیست و اغلب دسترسی آنها به منابع موجود در جامعه ممنوع است. مسیحیان مرتبط با گروه های غیر وابسته به کلیساهای سنتی و به ویژه نوکیشان، با سخت ترین جفا و شکنجه از طرف دولت، کلیسای ارتدکس اتیوپی و جامعه مسلمانان روبرو می‌شوند.

۷. لیبی

نوع جفا: سرکوب اسلامی

تعداد تخمینی مسیحیان: ۴۱ هزار نفر

چطور مسیحیان در لیبی تحت آزار و جفا قرار دارند: مسیحیان لیبی که پیشینه مسلمان دارند با خشونت و آزار و شکنجه شدید روبرو می‌شوند و خانواده های آنها و در طیف گسترده تر جامعه، آنها را تحت فشار مداوم قرار می‌دهند تا از ایمان مسیحی خود بر گردند. مهاجران مسیحی از سایر مناطق این قاره نیز هدف گروه های مبارز اسلامی و گروه های جنایتکار سازمان یافته هستند که گاهی آدم ربایی می‌کنند و با بی رحمی تمام آنها را می‌کشند.

۸. عراق

نوع جفا: سرکوب اسلامی

تعداد تخمینی مسیحیان: ۲۵۸ هزار نفر

چگونه مسیحیان در این کشور تحت جفا و آزار قرار می‌گیرند: برخی از سازمان های مسیحی تهدید به آدم ربایی و حمله توسط گروه های مبارز اسلامی می‌شوند. ایمانداران مسیحی، به ویژه کسانی که رک گو و صریح هستند، از طرف مقامات و رهبران غیر مسیحی مورد تبعیض قرار می‌گیرند، اگر به مسلمانان بشارت دهند، گاهی قوانین مربوط به ارتداد بر علیه آنها اعمال می‌شوند.

۹. یمن

نوع جفا: سرکوب اسلامی

تعداد تخمینی مسیحیان: چند هزار نفر

چگونه مسیحیان در این کشور تحت آزار و جفا هستند: همه مسیحیان در کشور یمن به دلیل ایمان مسیحی خود مور آزار و جفا قرار می‌گیرند، اما مسلمانان تازه مسیحی شده بدترین حالت را تجربه می‌کنند. این نوکیشان مسیحی در اصل مجبور هستند ایمان خود را کاملا از دید اطرافیان از جمله دوستان نزدیک و اعضای خانواده، ار ترس عواقب ناشی از تغییر دین، پنهان نگه دارند. اگر دیگران بدانند که آنها از اسلام برگشته اند، ایمانداران با بازداشت و بازجویی توسط مقامات و تهدید به مرگ از طرف خانواده و گروه های اسلامی تندرو روبرو می‌شوند.

۱۰. ایران

نوع جفا: سرکوب اسلامی

تعداد تخمینی مسیحیان: ۸۰۰ هزار نفر

مسیحیان چگونه در این کشور تحت جفا هستند: نوکیشان مسیحی و فرقه های مسیحی غیر سنتی (از جمله تبشیری، بابتیست و پنطیکاستی) بدترین آزار و جفا را تجربه می‌کنند. رهبران و اعضای کلیسا به جرم “اقدام علیه امنیت ملی” دستگیر و محکوم به حبس طولانی مدت می‌شوند.


[1] Open Doors

این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.